Kaip DELFI pasakojo Arnas, apie 8.30 val. jis ir dar keli žmonės iškart pastebėjo automobiliu „Volvo“ atvažiavusį vyrą su moterimi. Apie pusvalandį automobilis tiesiog stovėjo, tačiau apie 9 val. vos pradėjęs važiuoti automobilis trenkėsi į stovintį mikroautobusą. „Volvo“ vairuotojas nesustojo ir nuvažiavo. Tai pamatęs vienas liudininkų puolė vytis.

Nuvažiuojantį vairuotoją pasivijęs žmogus sugebėjo priversti „Volvo“ vairuotoją sugrįžti į avarijos vietą. Tačiau sugrįžęs vairuotojas elgėsi labai keistai.

„Pamatėm, kad sugrįžęs išlipo iš automobilio su atidaryta alaus skardine ir gėrė, nekilo abejonių, kad jis dėl girtumo atsitrenkė į kitą automobilį, - pasakojo Arnas. - Be to, automobilyje ant galinės sėdynės buvusi moteris atrodė irgi stipriai neblaivi. Nesmagu tik buvo, kad pagavom, o policijos teko laukti apie pusvalandį.“

Girtą vairuotoją žmonėms pavyko išlaikyti nepasprukusį. Jis nesimušė, nepuolė grumtis, sulaukė policijos pareigūnų. Žmonėms ir taip mažai abejonių kėlęs girtumas buvo patvirtintas.

Policijos pareigūnų duomenimis, eismo įvykis registruotas netoli Vytenio ir Naugarduko gatvių sankryžos. Registruota, kad viename kiemų „Volvo“ atsitrenkė BMW ir pasišalino į kitą kiemą. Čia apie jo dar vieną nesėkmingą manevrą ir pranešė pilietiški žmonės.

Alkoholio matuoklis parodė 1,69 prom. girtumą. Net pritaikius paklaidą vyrui gresia baudžiamoji byla, nebent atlikus kraujo tyrimą paaiškės, kad kraujyje alkoholio koncentracija neviršija 1,50 promilių.

Automobilis autovežiu nuvežtas į saugojimo aikštelę.

DELFI dėkoja pilietiškai pasielgusiems žmonėms ir pasidalinusiems informacija !