Kovo 3 dieną Kaune, Marijampolės plente, krovininis automobilis "Volvo FH12" susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu "VW Passat". Per avariją žuvo automobilio "VW Passat" vairavęs 46-erių vyras.

Kovo 4 dieną Raseinių rajone, ties Slabados kaimu, kelyje Ariogala-Kryžkalnis, automobilis "Opel Vectra" nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo automobiliu važiavęs 18-metis ir sužalotas kartu važiavęs vaikinas, kuris dėl kūno sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Kovo 6 dieną Kėdainių rajone, kelyje Panevėžys-Aristava-Sitkūnai, automobilis "VW Lupo",

vairuojamas 64-erių vyriškio, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su visureigiu "Mitsubishi Pajero". Tuo pat metu į automobilį "VW Lupo" atsitrenkė automobilis "VW LT", o paskui - "Audi 100".

Žuvo automobilio "VW Lupo" vairuotojas ir kartu važiavusi moteris (g. 1953 m.) bei sužalotas "Mitsubishi Pajero" vairuotojas, kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Kovo 7 dieną Šiaulių rajone automobilis "Mercedes Benz E320" pervažiavo ir mirtinai sužalojo ant kelio gulėjusį 51-erių vyrą.

Kovo 8 dieną Panevėžio rajone, Panevėžio miesto aplinkkelyje, visureigis "Mitsubishi Pajero", vairuojamas 24-erių vyro, lenkdamas krovininį automobilį "Scania 124L400" su puspriekabe, kurį vairavo Lenkijos pilietis, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu vilkiku "Volvo F12".

Po smūgio automobilis ,,Mitsubishi Pajero" dar kliudė krovininio automobilio "Scania 124L400" priekabą ir ta pačia kryptimi važiavusį automobilį "Fiat Ducato". Žuvo visureigio vairuotojas ir sužalotas kartu važiavęs vaikinas, kuris paguldytas į ligoninę.

Kovo 8 dieną Klaipėdos rajone, kelyje Klaipėda-Kretinga, automobilis "BMW 730", vairuojamas 20-mečio vaikino, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Peugeot 405".

Žuvo automobilio "Peugeot 405" keleivė, 45-erių moteris. Nesmarkiai nukentėjo ir abiejų automobilių vairuotojai.

Tą pačią dieną Kaune, Savanorių prospekte, automobilis "BMW 318", vairuojamas 19-mečio, partrenkė ir mirtinai sužalojo į kelio važiuojamąją dalį išėjusį 41-erių vyrą. Trečiadienį vakare Anykščių rajone, kelio važiuojamojoje dalyje, rastas mirtinai sužaloto pusamžio vyriškio lavonas. Įtariama, kad dviračiu važiavusį vyrą partrenkė ir mirtinai sužalojo automobilis, kuris iš įvykio vietos pasišalino.