Pirmoji avarija įvyko apie 21.20 val. Širvintų r., prie Paširvinčio sodų, ties posūkiu į Alionis. Klevo lapu pažymėtu automobiliu "Mazda 323" važiavęs Š. Š. (gim. 1995 m.) nulėkė nuo kelio, trenkėsi į kelmą, tada mašina pakilo ir maždaug trijų metrų aukštyje trenkėsi į medį. Paskui automobilis dar kelis kartus apsivertė.

Buvo iškviesti ugniagesiai-gelbėtojai - manyta, kad vairuotojas prispaustas sumaitotoje mašinoje. Bet atvykus spec. tarnyboms vaikinas buvo rastas iškritęs iš mašinos.

Jaunuolis buvo skubiai nuvežtas į ligoninę, bet apie 23 val. mirė.

Apie 22.45 val. Šalčininkų r., Jašiūnuose, susidūrė du "VW Passat" automobiliai. Vienas iš jų, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios mašinos, vairuojamos V. M. (gimusio 1992 m.).

Sunkiai sužalotas avarijos kaltininkas R. R. (gim. 1975 m.) ir keturi su juo važiavę keleiviai (du iš jų - vaikai). Policijos duomenimis, visi penki išvežti į ligoninę dėl daugybinių kūno sužalojimų.

Policija patikslino į ligoninę išvežtų keleivių amžių: 2011 m. ir 2005 m. gimę berniukai, T. R.(gimęs 1965 m.) ir A. R. (gimusi 1979 m.).