Apie 23 val. Loretos Asanavičiūtės g. kelių policijos pareigūnams įtarimą sukėlė lėtai jų link važiavęs automobilis BMW. Nuspręsta jį sustabdyti ir patikrinti. Mašiną vairavo blaivus dvidešimt dvejų metų vyras. Apžiūrinti vairuotoją bei kartu važiavusius du keleivius (gimusius 1998 m. ir 1999 m.) jokių draudžiamų daiktų nerasta.

Tuomet apžiūrėtas BMW. Mašinoje rasta elektroninės cigaretės dėžutė, iš jos iškrito 8 baltos pailgos tabletės su užrašu U94. Pasiteiravus, kokios tai tabletės, visi trys vyrai sutriko ir nieko neatsakė.

Įspėjus, kad visi trys bus sulaikyti, jei nepasakys, kokios ir kieno tai tabletės, dvidešimt penkerių keleivis nurodė, kad tai – „Xanax“, nervų sistemą veikiantys vaistai. Vaikinas neigė, kad tai jo tabletės ir negalėjo pateikti pareigūnams vaistų recepto. Jis prisipažino tik tuomet, kai į įvykio vietą atvyko kriminalistų operatyvinė grupė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Vyrui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją