Šeštadienį Kauno ugniagesiai apie 08.15 val. gavo pranešimą, kad draugė neatidaro durų, įtaria, kad sutriko sveikata. Glaustinėmis kopėčiomis pasikėlus, per langą 1 aukšte patekta į butą, atidarytos durys, įleisti medikai bei policijos pareigūnai. Medikai konstatavo viduje buvusios moters mirtį.

Gruodžio 16 d. 9.25 val. Telšių r., Mitkaičių k., namuose, rastas vyro, gim. 1969 m., lavonas be išorinių sužalojimų.

Apie apie 10 val. 47 min. Vilniaus rajone, Pašilių kaime, žmonės rado mirusio nenustatytos tapatybės apie 50-60 metų amžiaus vyriškio kūną. Žmogus buvo basas, be šiltų drabužių.

Į Kazlų Rūdos sen., Kvietiškio k., Mokyklos g. 14.06 val. iškviesta pagalba taip pat jau negalėjo išgelbėti žmogaus gyvybės. Pagalbą iškvietęs žmogus nurodė, kad pro langą mato gulintį vyrą be gyvybės ženklų.

Atvykus ugniagesiams, pro langą buvo matyti gulintis ant grindų vyras su smurtinėmis žymėmis, galimai be gyvybės ženklų. Sulaukus policijos pareigūnų, laužtuvu atidarytos namo durys, viduje rastam žmogui medikai konstatavo mirtį.

Dar kelias gyvybes pasiglemžė vanduo ir ugnis.

Jurbarko rajone. Mituvos upėje apie 14.13 val. žmonės išvydo striukę. Atvykus ugniagesiams, apie upėje, apie 3 metrus nuo kranto, plūduriavo žmogaus kūnas. Skenduolis ištrauktas.

Prieš 17-tą valandą ugniagesiai gavo pranešimą apie tragedija pasibaigusią žvejybą. 18-20 val. Šilutės rajone ties Aukštumalų kaimu, Tenenio upėje, rasti nuskendusių vyro (gim. 1969 m.), vyro (gim. 1978 m.) ir vyro (gim. 1963 m.) kūnai.

Gruodžio 16 d. apie 21 val. Mažeikiuose, Respublikos g., vyro (gim. 1970 m.) bute kilo gaisras, kurio metu žuvo vyras (gim. 1961 m.) bei išdegė butas. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Dėl visų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)