Sekmadienį, apie 8 val., prasidėjusio gaisro priežastis nežinoma, praneša nos.nl. Ugniagesiai gaisrą užgesino 15.45 val. Vyrų palaikai buvo rasti vakare. Žuvusieji nebuvo įmonės darbuotojai, bet retkarčiais atlikdavo vieną kitą užsakymą.

Pirmadienio rytą įmonės personalas susirinko apmąstyti tragedijos. Direktoriaus Dicko Hoogendoorno teigimu, visi jaučiasi prislėgti, bet neketina pasiduoti ir planuoja tęsti darbą.

Direktorius pabrėžė, kad imigrantų gyvenimo sąlygos buvo labai geros: „Būstas buvo tvarkingas, gaisras kilo tikrai ne dėl to“. Iš karto po gaisro vadovas pareiškė užuojautą žuvusiųjų artimiesiems.
Gaisro priežastis nustatinėjama. Ugnis taip pat apgadino biurus bei dalį dirbtuvių. Bendrovėje dirba 130 žmonių. Nepaisant gaisro, darbai tęsiami, kur įmanoma. „Turime judėti į priekį, kad įmonė išliktų“, – paaiškino D. Hoogendoornas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)