Bėgo, palikęs sužeistąją

Gruodžio 9 d. apie dešimtą vakaro Kelmės r., Volungių k., Žemaitės g., krovininis automobilis „Mercedes-Benz“ įvažiavo į priešingo eismo juostą ir atsitrenkė į šalutiniame kelyje sustojusį kitą automobilį „Mercedes-Benz“.

Avarijos kaltininkas iš eismo įvykio vietos pasišalino, bet nesuvaldė krovininio automobilio ir nuvažiavo į pakelės griovį. Nevykėlis vairuotojas vėl taikėsi sprukti, bet buvo sulaikytas.

1987 m. gimęs vyras neturi teisės vairuoti. Jis atrodė girtas, bet pasitikrinti blaivumą atsisakė. Už tai gresia baudžiamoji atsakomybė.

Per avariją nukentėjo antrojo „Mercedes-Benz“ vairuotoja. 1968 m. gimusi moteris buvo nuvežta į Respublikinę Šiaulių ligoninę. Po medikų apžiūros ji išleista gydytis ambulatoriškai. Avariją sukėlęs sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Sunkus girtumas

Apie 13 val. 25 min. Šakių r. Mikytų k., Kazio Puidos g., susidūrė automobilis „VW Transporter“ ir automobilis „Volvo". Šį vairavo teisės vairuoti neturintis vyras (gim. 1987 m.).

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,05 prom. Automobilis išgabentas į saugojimo aikštelę.

Kliudė stovintį

12 val. 40 min. Kaune, Ašigalio g., automobilis „Toyota Corolla“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1958 m.), kliudė stovintį automobilį „Honda“. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,74 prom.).

Avarijos tęsėsi ir po vidurnakčio

Gruodžio 10 d. apie 0 val. 40 min. Kaune, Užnemunės g. ir Veiverių g. sankryžoje, automobilis „Ford Mondeo“ kliudė automobilį „VW Passat“. „Ford Mondeo“ vairavusiam vyrui (gim. 1993 m.) nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,73 prom.).

Nesuvaldė BMW

Gruodžio 10 d. apie 1 val. 35 min. Alytaus r., Simno sen., Kovalčiukų k.
automobilis BMW nuvažiavo nuo kelio, apgadino atitvarus ir atsitrenkė į kelio ženklą. Žmonės nenukentėjo.

Prie vairo sėdėjo teisės vairuoti neturintis jaunuolis (gim. 2003 m.). Jam nustatytas vidutinis girtumas (1.75 prom.).

Visais atvejais policija pradėjo ikiteisminius tyrimus. Vairuotojams gresia baudžiamoji atsakomybė, jų mašinos gali būti konfiskuotos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)