Šalčininkų rajono policijos komisariato viršininkas Andžej Grudinskij Delfi žurnalistui teigė negalintis nei patvirtinti, nei paneigti informacijos apie jo pareigūnams pateiktus įtarimus.

„Man apie tai nieko nežinoma“, - sakė komisariato viršininkas.

„Jeigu taip ir yra, kaip parašyta, tai aš sveikinu tokias Imuniteto pastangas“, - komentavo A.Grudinskij. „Kolegoms mes visada padedame, o kas liečia korupciją – manau, esame tam atsparūs.“

Šalčininkų r. policijos komisariato viršininkas tikina, kad kovai su korupcija bei piktnaudžiavimu tarnyba yra skiriamas didelis dėmesys ir džiaugėsi, kad Imuniteto valdyba padeda šį uždavinį spręsti.

„Galiu tik pasakyti, kad komisariatas dirba, gyventojai mumis pasitiki, visi darbuotojai yra darbo vietose“, - pareiškė A. Grudinskij.

Ikiteisminis tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Remigijus Matevičius.

Į Delfi klausimus apie tyrimą prokuratūra atsakė:

„Įtarimai dėl nusikalstamų veikų padarymo yra pareikšti 5 asmenims, Šalčininkų PK pareigūnams, jiems skirtos kardomosios priemonės - rašytiniai pasižadėjimai neišvykti. Ikiteisminis tyrimas Policijos departamento Imuniteto valdyboje buvo pradėtas š. m. liepos mėn.“

Siekiant nepakenkti atliekamam ikiteisminiam tyrimui, šiuo metu detalesnė informacija neteikiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją