Tčevo mieste areštuotas 54 metų vyriškis, kuris kaltinamas šešerius metus žaginęs savo įdukrą. Kaip TVN24 sakė šio miesto prokuroras Kajetanas Gosčiakas, įtariamajam pateikti du kaltinimai – dėl nepilnametės seksualinio išnaudojimo ir žaginimo.

Pasak prokuroro,kad visų bylos faktų, tačiau jau įrodyta, kad šiuo metu 19-metė mergina seksualinį išnaudojimą patyrė būdama vos 13 metų. Ir tai darė jos įtėvis. Manoma, kad jis į seksualines orgijas buvo įtraukęs ir savo draugus. Vyriškis suimtas 3 mėnesiams.

Tuo tarpu Sosnovco mieste Silezijos vaivadijoje prasidėjo pedofilijos teismas, neseniai sukrėtęs visą Lenkiją. Prieš teismą stojo du garbingi miesto piliečiai – buvęs didelės firmos vadovas 68 metų Marianas M. ir jo 69 metų žmona Anna. Jie kaltinami savo anūko seksualiniu išnaudojimu, kuris truko net šešerius metus.

Dabar jau 14-metis Maciejus savo senelius vadina tik „jie“ arba „anie“. Ištarti „senelis“ ir „senelė“ jis negali. Kaip rašo dienraštis „Fakt“, tardytojai nustatė, kad seneliai tuomet vos 4-mečiui Maciejui surengė pragarą žemėje. Dirbanti mama dažnai vaiką palikdavo pas savo tėvus, nenumanydama, kad taip laukiamas anūkėlis yra iškrypusios seksualinės fantazijos objektas.

Tik prieš metus, Maciejus išdrįso pasakyti motinai, kaip jį „globojo“ seneliai. Dabar jau paauglys papasakojo, kad šie jį vertė dalyvauti jų seksualinėse orgijose. Maciejui liepdavo liesti jų lyties organus, senelis versdavo jį santykiauti oraliniu būdu. Jie gasdindavo anūkėlį, kad jeigu šis neklausys, tai abu seneliai mirs ir nebus kam jo prižūrėti.