Sausio 31 d. apie 23 val. Klaipėdoje, Debreceno g., pareigūnai atliko kontrolinį pirkimą. Pavėžėju dirbantis vyras (gimęs 1997 m.) iš automobilio „Toyota Prius“ policininkams pardavė 3 butelius stiprių alkoholinių gėrimų.

Apžiūrėję automobilį, pareigūnai rado dar 3,8 litro alkoholinių gėrimų. Dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla, vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Vasario 1 d. apie 1 val. pas pareigūnus į Smiltelės g. automobiliu „Opel Zafira“ atvyko 1990 m. gimęs vyras. Per kontrolinį pirkimą mašinoje rastas 1 litro butelis naminės degtinės.

Vyras prisipažino, kad namie turi dar du litrus naminės degtinės. Policininkai patikrino vyro kišenes. Striukės kišenėje rastas maišelis su baltos spalvos milteliais. Įtariama, kad tai – narkotikai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Už stiprių naminių alkoholinių gėrimų laikymą ir gabenimą gresia bauda nuo 180 iki 780 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją