Kovo 7 d. apie 16 val. 7 min. Kazlų Rūdos sav., kelyje Ąžuolų Būda -Kazlų Rūda, 2-ame km, ties Mažosios Senažiškės k., į ta pačia kryptimi važiuojantį bei sukantį į kairę automobilį „Audi A4“ atsitrenkė kolona važiuojantys 3 Lietuvos kariuomenės tarnybiniai automobiliai „Mercedes - Benz U500“.

Vienas kariuomenės sunkvežimių, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės kariškio (gim. 1996 m.), nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per eismo nelaimę nukentėjo karinio sunkvežimio „Unimog“ vairuotojas ir 8 iš pratybų važiavę LDK Vaidoto bataliono kariai.

Jie patyrė kaulų lūžius ir kitus „nekritinius“ sužeidimus.

Nukentėjusieji dėl įvairių sužalojimų nuvežti į ligoninę. Suteikus medicinos pagalbą, kariai išleisti gydytis ambulatoriškai.

Paaiškėjo, kad lengvąjį automobilį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas, blaivus Kazlų Rūdos policijos komisariato pareigūnas (gim. 1990 m.). Jis nenukentėjo.

Policija surinko medžiagą įvykio aplinkybėms patikslinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)