Šiaulių apskrities policija pranešė, kad Radviliškio r., Šiaulėnuose, išdaužus negyvenamo namo langų stiklus bei įsibrovus į namo vidų, suniokoti įvairūs baldai bei namų apyvokos daiktai.

Turtinė žala – 1055 eurų.

Miestelio centre išdaužtus sodybos langus pastebėjo Šiaulėnų seniūnė Ieva Bliznikienė. Moteris pažįsta namo savininkus, jie dirba ir gyvena Šiauliuose, o vasarą ir savaitgaliais atvažiuoja pailsėti į sodybą Šiaulėnuose.

„Atrodo baisai“, – sako I. Bliznikienė. „Buvo sudėję plastikinius langus. Žmonės taupo, tvarkosi, stengiasi, o kažkas ateina ir vandališkai viską suniokoja“.

Moteris informavo savininkus ir policiją. Netrukus seniūnė pastebėjo įtartiną vyrą. Vietos gyventojas buvo kruvinas ir atrodė apsvaigęs. I. Bliznikienė sustojo prie vyro ir ėmė jį kalbinti, paskui nusivedė policijos pareigūnų link.

Pastebėjęs pareigūnus, įtariamasis puolė bėgti, bet čia pat buvo sulaikytas ir nuvežtas į areštinę.

Pasak seniūnės, neseniai panašiai išdaužyti ir kultūros namų langai. Neatmetama, kad abu išpuoliai gali būti susiję.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją