Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai užkardė galimą narkotinių medžiagų patekimą į pataiso namus – nuteistojo sugyventinės namuose aptiktas didelis kiekis, kaip įtariama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai, tikrindami tyrimo metu gautą informaciją, atliko kratas pas Klaipėdos mieste gyvenančią Marijampolės pataisos namuose kalinčio nuteistojo sugyventinę.

Kratų metu rasti ir paimti 6 vnt. paketų, kaip įtariama, su narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, kurie, manoma, į Marijampolės pataisos namus turėjo patekti ilgalaikio pasimatymo metu. Rastų narkotinių ar psichotropinių medžiagų vertė įkalinimo įstaigų juodojoje rinkoje gali siekti apie 30 tūkstančių eurų.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso BK 260 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu) 1 d. Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją