Ketvirtadienio vakarą Vilniaus oro uoste VSAT Vilniaus pasienio rinktinės pareigūnai dėl agresyvaus ir chuliganiško elgesio sulaikė neblaivų vyrą, susiruošusį skristi į Stambulą Turkijoje. Praėjęs pasienio patikrą, užsienietis neatsispyrė restoranų ir „duty free“ parduotuvių pagundoms. Laukdamas įlaipinimo į lėktuvą, svaigalų padauginęs kazachas pradėjo agresyviai elgtis, kabinėtis prie kitų keleivių. Atiminėjo iš jų daiktus, plūdosi bjauriausiais žodžiais. Užsienietis akivaizdžiai buvo girtas.

Pasieniečiai neadekvačiai besielgiantį vyrą sulaikė. Chuliganas buvo pristatytas į VSAT tarnybines patalpas. Tačiau tai jo nesustabdė – ten jis daužė duris, koliojosi, netgi ketino pasieniečiams pademonstruoti striptizą... Paaiškėjo, jog šis nuo alkoholio smarkiai apsvaigęs vyras – 35-erių Kazachstano pilietis, turintis leidimą laikinai gyventi Lietuvoje.

Suprantama, į Stambulą susiruošusiam tokios būklės kazachui išskristi neleista. Vėliau sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)