Anot policijos, ketvirtadienį, kovo 7 d., apie 10.50 val., policijos pareigūnai siekdami užkardyti galimai nelegalią prekybą alkoholiniais gėrimais Kėdainiuose, miesto pakraštyje rado apie 600 litrų raugo, įvairios alkoholiui gaminti skirtos įrangos, tuščių tarų galimai išpilstyti nelegalų alkoholį.

Rasti ir ingredientai gamybai – maišai su cukrumi, mielės. Tų pačių namų rūsyje rastas ir naminės degtinės gaminimo aparatas. Dėl rasto skystojo „lobio“ įtarimai pareikšti kėdainiečiui (gim. 1983 m.).

Kauno apskr. VPK Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimu.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją