Šiuo metu Vilkavičio rajono vicemero pareigas einantis A. Bagušinskas teigia, kad 2010 metų gruodžio 1 diena jam išsitrynė iš atminties, jis neprisimena nieko, ką tą dieną darė. Jis tikina, kad atminties praradimas - sunkių sužalojimų, kuriuos patyrė avarijos metu, padariniai.

A. Bagušinskas - vienintelis gyvas likęs tragiškos avarijos dalyvis. Savivaldybės automobiliui atsitrenkus į pakelės medį iš karto žuvo Vilkaviškio rajono vicemeras Jonas Meškauskas ir savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Kasparaitis. Pareigūnai nustatė, kad automobilis skriejo didesniu nei leistinas greitis, o visi trys Vilkaviškio vadovai buvo girti.

Pareigūnai pustrečių metų nesėkmingai bandė išsiaiškinti, kas iš vyrų lemtingą dieną vairavo automobilį ir padarė avariją. Pasak Marijampolės prokurorų, pavyko išsiaiškinti tik tiek, kad prie vairo sėdėjo ne likęs gyvas A. Bagušinskas. Per tyrimą neatskleista net tai, kur darbo metu valdininkai girtavo. Nepavykus nustatyti kaltininko, pareigūnai byloje padėjo tašką.