Kaip informavo pareigūnai, praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas trečiadienį. Rugsėjo 13 d. apie 07.55 val. Kauno r., magistraliniame kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, automobilis „Audi A8“, kur leistinas važiavimo greitis – 90 km/val., važiavo 179 km/val. greičiu. Vairuotojui (gim. 1978 m.) surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Šeštadienį apie 14.05 val. Kėdainių r., Labūnavos k., automobilį „Opel Zafira“ vairavo neblaivus vyras (gim. 1964 m.), kuris prisipažino pareigūnams, kad dirbo namie, išgėrė alkoholinių gėrimų ir vyko parsivežti žmonos iš darbo. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,76 prom.

Ketvirtadienį apie 08.45 val. Kaune, Jotvingių g. ir Šarkuvos g. sankryžoje, pareigūnai pastebėjo automobilį „Porsche Cayenne“, vairuojamą vyro (gim. 1983 m.), kuris, nerodydamas posūkio signalo, kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją ir privertė priešingos krypties eismo juosta važiuojančią transporto priemonę staigiai stabdyti.

Pirmąją praėjusios savaitės dieną apie 16.10 val. Jonavos r., Upninkų k., į pareigūnų akiratį pateko ir neblaivus vyras (gim. 1959 m.), kuris vairavo dviratį. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,61 prom.

Savaitgalį Kelių policijos pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu policijos pareigūnai Kauno, Jonavos ir Kėdainių miestuose bei rajonuose patikrino apie 8,5 tūkst. transporto priemonių. Jų metu nustatyta 16 neblaivių vairuotojų (girtumo laipsnis svyravo nuo 0,43 prom. iki 2,76 prom.).

Iš viso per praėjusią savaitę Kelių policijos pareigūnai nustatė 20 neblaivių vairuotojų ir 19 asmenų, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir kitus KET pažeidimus.

Pareigūnai ragina visus eismo dalyvius laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją