Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai bando išsiaiškinti, kam priklauso liepos 21 d. apie 21.30 val. Nemuno ir Neries santakoje rasti vyriški drabužiai: kelnės, kojinės, apatinės kelnaitės ir sportiniai batai.

Įtariama, kad daiktai priklauso liepos 25 d. apie 16 val. Kauno r., Kulautuvos mstl., ties Panemunės g., iš Nemuno upės ištrauktam negyvam vyrui.

Jo tapatybė dar nenustatyta. Įtariama, kad vyrui galėjo būti nuo 35 iki 40 metų. Ūgis – 186 cm, vidutinio kūno sudėjimo, su barzda, rudi plaukai, supinti į ilgą kasą. Skenduolis buvo visiškai nuogas.

Liudytojus, liepos 21 d. mačiusius panašių bruožų vyrą, einantį Nemuno ir Neries santakoje maudytis arba atpažįstančius rastus daiktus bei turinčius naudingos informacijos, policija prašo informuoti Kauno rajono policijos komisariato pareigūnus tel. 870060570, 870060571, 867975600 arba el.paštu vaida.sibitiene@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją