Pagrobto „Volvo“ savininkas Vitalijus Kukas Delfi žurnalistui pasakojo, kad viskas įvyko, kai jis kieme laidais nuo savo mašinos krovė žmonos automobilio akumuliatorių.

Priėjęs vaikinas paprašė iškviesti medikus ir policija, nes kažkas muša motiną.

„Paskambinau 112, tai buvo apie 11 val. dienos. Raktai buvo automobilio spynelėje. Kai nuėjau prie bagažinės, žiūriu, jis atidaro dureles ir lipa į mašiną“, prisimena „Volvo“ savininkas.

V. Kukas susigrūmė su pagrobėju, į pagalbą atbėgo apsaugininkas ir papurškė užpuolikui dujų. Tuo metu pagrobėjas užvedė automobilį ir nuvažiavo.

Nuvažiuojantis automobilis kliudė savininką ir apgadino kieme stovinčios mašinos buferį.

Vagies kelionė baigėsi Ozo g. Vilniaus policijos duomenimis, 11 val. 45 min. Automobilis „Volvo“, važiuojantis Šeškinės link, ties viaduku per Geležinio Vilko g. trenkėsi į sunkvežimį, paskui susidūrė su lengvaisiais automobiliais „Peugeot“ ir VW.

Žmonės nenukentėjo. Pranešama, kad „Volvo“ vairavęs vyras nubėgo po viaduku ir ėmė Geležinio Vilko g. stabdė mašinas, bet netrukus buvo sulaikytas.

Vyro veidas buvo kruvinas, todėl jis nuvežtas į ligoninę. Ten bus nustatyta, ar jis neapsvaigęs nuo alkoholio ar narkotinių medžiagų.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)