Policijos departamentas praneša, kad spalio 1 d., apie 21 val. 35 min., Panevėžyje, P. Puzino g. ir Respublikos g. sankryžoje, sulaikytas nepilnametis (gim. 2007 m.).

Paauglio kuprinėje buvo rasti du užspaudžiami buteliukai su skysčiu. Įtariamam, kad tai – sintetinė narkotinė medžiaga. Taip pat kuprinėje buvo ir savadarbė vandens pypkė, tabako smulkintuvas bei folijos gniužulas su hašišu.

Policininkai pasakė jaunuoliui, kad šis bus sulaikytas. Paauglys pasišalino, bet pareigūnai rado jį namie. Pas paauglį rasta suktinė su marihuana. Tuomet jaunuolis pareigūnams savanoriškai atidavė maišelį marihuanos.

Nepilnametis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją