Policijos departamentas informavo, kad apie 20 val. 50 min. Panevėžio r., Vaskonių k., vyro (gim. 1961 m.) ūkiniuose pastatuose, Aplinkos apsaugos departamento Gyvosios gamtos apsaugos departamento pareigūnai rado „IŽ 17“ vamzdį su smogiamuoju mechanizmu, lygiavamzdį medžioklinį ginklą, du 7.62 mm kalibro šovinius ir du 16-to kalibro šovinius, kuriuos perdavė policijos pareigūnams.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis).

Taip pat rugpjūčio 22 d. apie 8 val. 19 min. Alytaus r., Nemunaičio k., gyvenamajame name, moteris (gim. 1991 m.) rado dėžę su paraku bei krepšį su 32 vnt. įvairaus kalibro šovinių. Šaudmenys ir parakas paimti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją