Policijos pareigūnams buvo pranešta, kad garbaus amžiaus panevėžietė antradienį, rugsėjo 13 d., sėdo į autobusą ir išvažiavo uogauti. Nuo tada jos niekas nematė. Iš pradžių moteris dar atsiliepdavo telefonu, bet paskui ryšys nutrūko.

Kaip Delfi.lt informavo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Jukniūtė, ieškoma garbaus amžiaus moteris rasta penktadienį, rugsėjo 16-tą. Ji rasta apaugusioje, miškingoje teritorijoje. Laimei, moteris gyva. Policijos atstovė žinia pasidalijo iškart išgirdusi gerą žiną, moteris tuo metu buvo nešama iš radimo vietos. Policijos atstovė praneša, kad apžiūrėti moters atvyksta medikai.

86-erių moterį, šiek tiek po 13-tos valandos, miško proskynoje surado policijos ir kariuomenės pajėgos. Naujienų portalo JP žiniomis, moters sveikata yra silpna, bet ji bendrauja, yra sąmoninga.

Tris paras moters ieškojo gausios pajėgos. Dirbo policijos pareigūnai su šunimis, kariai, gausus būrys „Raudonojo kryžiaus“ bei pavienių savanorių.

Moterį miškingoje teritorijoje pastebėjo Karaliaus Mindaugo Husarų bataliono kariai, praneša Lietuvos kariuomenė. Pranešime nurodoma, kad paieškoje dalyvavo net 24 kariai. Kartu su policijos pareigūnais vykdyta senolės paieška Panevėžio rajone buvo sėkminga. Bataliono kariai 13.12 val. rado senolę apaugusioje, miškingoje teritorijoje. Senolė, kurios ieškota 3 paras, buvo sąmoninga ir kalbėjo, bet negalėjo paeiti.

Kariai perdavė garbingo amžiaus moterį iškviestai greitajai medicinos pagalbai. Įvykdę iškeltą užduotį grįžo į nuolatinę dislokacijos vietą toliau tęsti tarnybos Lietuvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)