Panevėžio apskrities policija pranešė, kad rugpjūčio 2 d. apie 12 val. Respublikinėje Panevėžio ligoninėje mirė vaikinas (gim. 2004 m.). Į ligoninę jis buvo atvežtas liepos 30 d. Pirminiais duomenimis, jaunuolis susižalojo nugriuvęs namuose.

Beveik tuo pat metu mirtina nelaimė nutiko ir Klaipėdoje. Kretingos g., namo kieme, rastas mirusios moters (gim. 1928 m.) kūnas. Išorinių smurto žymių ant kūno neaptikta. Įtariama, kad moteris iškrito per buto, esančio antrame aukšte, langą.

Tuo metu Kaune skubiosios pagalbos tarnybos informuotos, kad pranešėjas negali susisiekti su Kranto al. gyvenančiu tėvu. Šis neatsiliepia telefonu ir neatidaro durų. Baimintasi, kad žmogui sutriko sveikata. Ugniagesiai pakilo iki buto kopėčiomis, laužtuvu atidarė langą ir įleido medikus. Šie konstatavo vyro (gim. 1958 m.) mirtį.

Apie 17 val. 40 min. Rokiškyje, Aukštaičių g., lipdamas laiptais susmuko vyras (gim. 1971 m.). Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai jį gaivino, bet galiausiai konstatavo mirtį. Mirties aplinkybės neaiškios.

Apie 22 val. Alytuje, Ulonų g. rastas miręs vyras (gim. 1969 m.). Ant kūno įvairiose vietose aptikta nubrozdinimų .

Pradėti ikiteisminiai tyrimai žmonių mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją