Delfi skaitytojų atsiųstoje medžiagoje matyti, kad susidūrus vilkikams, kelias viena kryptimi yra visiškai blokuotas.

Panevėžio apskrities policija informavo, kad 16 val. 24 min. susidūrė net 5 vilkikai ir 2 lengvieji automobiliai. Vieno vilkiko vairuotojas (gim.1955 m.) buvo nuvežtas į ligoninę. Policijos departamentas praneša, kad jis gaivinamas mirė. Mirties priežastis nustatinėjama.

Avarija įvyko Panevėžio aplinkkelyje, Upytės sen., Vaišvilčių I kaimo ribose, važiuojant nuo Šiaulių Vilniaus link.

Buvo susidariusios didelės transporto spūstys.

Eismoinfo.lt 16 val. pranešė, kad eismo sąlygas sunkina mišrūs krituliai.

Sudėtingesnės eismo sąlygos daugelyje šalies rajonų, ypač Ariogalos ir Prienų rajonuose valstybinės reikšmės keliai šlapi, drėgni, vietomis slidūs dėl plikledžio.

Likusioje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos, vietomis provėžotos, padengtos pažliugusio sniego sluoksniu. Mažesnio intensyvumo valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios, provėžotos, padengtos ledu, prispausto, puraus arba pažliugusio sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 10 cm.

Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašoma rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį ir atkreipti dėmesį į pavojingus kelio ruožus ir sumažinti greitį prieš juos, t.y. sankryžas, miško proskynas, taip pat būti atidžius važiuojant per tiltus ir viadukus.

Oro temperatūra nuo 5 iki 10 laipsnių šalčio, vakariniuose rajonuose apie 0.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis.

Papildyta

Anot policijos, sunkiasvorė transporto priemonė „MB“ su puspriekabe „Schmitz“ atsitrenkė į priekyje važiavusias transporto priemones: „Audi“ ir „VW PASSAT“; sunkiasvores transporto priemones: „MB“ su puspriekabe „Cimc Vehicles“, „DAF“ su puspriekabe „Wielton“, „MB“ su puspriekabe „Krone“, „Scania“ su puspriekabe „Krone“.

Po eismo įvykio sunkiasvorės transporto priemonės „MB“ vairuotojo pusėje rastas miręs vairuotojas (gim. 1955 m.).

Kiti eismo įvykio dalyviai nenukentėjo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)