Į Palangos policijos komisariato laikinojo sulaikymo kamerą buvo uždarytas perspektyvus sportininkas, šalies jaunių futbolo rinktinės narys Karolis U. - su dviem likimo draugais jis buvo uždarytas į laikinojo sulaikymo kamerą, rašo lrytas.lt.

Į policijos komisariatą nukeliavo dar vienas daug žadantis sportininkas iš Kauno, dziudo jaunimo rinktinės narys, 19-metis Neidas Lingevičius. Apsvaigęs nuo alkoholio, dviejų draugų prilaikomas garsiai šūkaudamas vaikinas žygiavo J. Basanavičiaus gatve ir eidamas pro Viešojo saugumo tarnybos autobusiuką ėmė užgaulioti pareigūnus, šaukė „mentai gaidžiai“.

Dėl netinkamo elgesio bare į komisariatą tai pat atkeliavo buvęs vandensvydžio rinktinės narys, Karolis Leviška.

„Šiandien sportininkų naktis. Kolegos minėjo miesto centre pastebėję ant kojų vos pastovintį žinomo bokso trenerio sūnų. Jeigu tai tęsis ir toliau, galėtume surinkti visą penkiakovės rinktinę“, - juokavo Viešojo saugumo tarnybos vyrai.

Iš Skuodo į Palangą atvykęs, o vėliau 21-erių Simu Adakausku prisistatęs girtas veikėjas provokavo muštynes, siūlė visiems su juo susimušti. Galiausiai vaikinas kibo į atlapus jį raminti bandžiusiems policijos pareigūnams, šiems teko panaudoti ašarines dujas ir elektrošoką.

Pareigūnams teko sulaikyti ir daugiau jaunuolių.