Trečiadienio popietę Pavoverės pasienio užkardos pareigūnai netoli Pabradės, ties Zalavo kaimu Švenčionių r., sustabdė patikrinti automobilį „Toyota Yaris“ su lietuviškais registracijos numeriais.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavęs 59-erių Švenčionių rajono gyventojas neturi asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančių dokumentų. Automobilį patikrinę pasieniečiai pastebėjo, kad ant galinių sėdynių kažkas pūpso, užklotas juodu pledu.

Paaiškėjo, jog automobilio salone paslėpta keliasdešimt į baltus maišus sudėtų plastikinių talpyklų su skysčiu. Pasiteiravus vairuotojo, kas jose, jis prisipažino gabenąs naminę degtinę.

Kadangi švenčioniškis, būdamas pasienio ruože, neturėjo asmens tapatybę ir pilietybę patvirtinančio dokumento, pasieniečiai jam surašė protokolą ir skyrė švelniausią nuobaudą – įspėjimą.

Pažeidėjas su automobiliu ir namine degtine perduoti Švenčionių rajono policijos pareigūnams. Šiame policijos komisariate dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją