Pirminiais policijos duomenimis, liepos 12 d., apie 16 val. 33 min., Vilniuje, Šeškinės g., neblaivaus vairuotojo vairuojamas automobilis „Mitsubishi Cleartec“ sukėlė eismo įvykį, kuriame dalyvavo keturi automobiliai.

Nustatyta, kad automobilį „Mitsubishi Cleartec“ vairavo neblaivus (1,71 prom.) Vilniaus regiono apylinkės teismo Vilniaus rajono rūmų teisėjas (gim. 1958 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

BNS informavo, kad teisėjas Vaclavas Karšulis sukėlė avariją, jis teisėju dirbo apie 20 metų, nagrinėjo baudžiamąsias ir administracines bylas, taip pat ėjo ikiteisminio tyrimo teisėjo pareigas.

„Absoliučiai neigiamai vertinu, įtarimų dėl alkoholio vartojimo nebuvo niekada, tikrai tas įvykis nustebino“, – agentūrai sakė Vilniaus regiono apylinkės teismo pirmininkė Jolanta Bagdonienė.

„Vakar skambino teisėjas, informavo apie savo poelgį, apgailestavo, minėjo, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas, smulkiau aplinkybių neaiškino“, – teigė J. Bagdonienė.

Pasak jos, kai įvyko avarija, teisėjo darbo diena jau buvo pasibaigusi, V. Karšulis minėjo, kad alkoholį vartojo pabaigęs darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)