Jos palaikus praėjusį trečiadienį įtariamoji žudikė (gim. 1981 m.) visureigiu „Mitsubishi“ atvežė į mišką prie Verkių g. Moteris iš mašinos ištraukė lavoną, nutempė jį toliau nuo miško keliuko, apkrovė šakomis ir padegė. Visą tai matė vietos gyventoja, kuri apie tai iškart pranešė pareigūnams, nurodė automobilio numerį.

Atskubėjus policijai, įtariamoji jau buvo nuvažiavusi. Bet netrukus ji buvo surasta savo namuose, netoliese esančiuose Balsiuose. Ketvirtadienį teismas leido ją suimti trims mėnesiams. Moteris savo kaltę neigia.

Nužudytosios ir įtariamosios, manoma, niekas nesiejo, išskyrus gyvenamąją vietą – prie Balsių yra daugybė sodų. Čia vasarojo nužudytoji garbaus amžiaus vilnietė.

Vilniaus apskrities policijos viršininkas Saulius Gagas DELFI sakė, jog vis dar tiriamos įvairios žmogžudystės versijos. Neatmetama ir eismo įvykio versija. Pagal ją, įtariamoji automobiliu sužalojo 86 metų senolę, o paskui ją pribaigė aštriu daiktu – kūne rastos durtinės ir pjautinės žaizdos. „Gali būti ir eismo įvykis. Bet tai tik viena iš versijų“, - sakė policijos viršininkas.