Alytaus apskrities policija praneša, kad 48 metų moteris, kurios automobilis BMW 530D stovėjo nesaugomoje automobilių aikštelėje Lauko gatvėje, patyrė 170 eurų žalą. Nukentėjusioji teigė, kad buvo išdaužti du priekinių durelių stiklai, o iš automobilio salono pavogtas pavarų perjungimo svirties antgalis.

Tuo metu Statybininkų g. gyvenantis 34 metų vyras policijai nurodė, kad atėjęs prie savo automobilio „Subaru Legacy“, pasigedo šoninio vaizdo veidrodėlių, kurio vieno vertė 75 eurai. Vairuotojas, kurio automobilis buvo be signalizacijos, patyrė 150 eurų žalą.

Nu ilgapirščių nukentėjo ir kitas alytiškis – 44 metų vyras pranešė, kad jo automobilis „Volvo V40” buvo pastumtas iš vietos, kurioje stovėjo, o iš jo pavogta magnetola ir akumuliatorius. Automobilis buvo be signalizacijos, nerakintas. Padaryta žala 160 eurų.

Nusikaltėliai neaplenkė ir jau istorija tapusio automobilio „VAZ 21053” - jo 60 metų savininkas policijai nurodė, kad atėjęs į nesaugomą aikštelę rado išdaužtą vairuotojo durelių stiklą, o iš vidaus buvo pavogta magnetola, vaistinėlė, antena. Padaryta žala 170 eurų.

Dėl šių vagysčių Alytaus policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai.