Gaudynės prasidėjo, kai gruodžio 26 d., apie 21 val., policijos patruliui stabdomas nesustojo nuo Rykantų važiuojantis automobilis BMW 530D.

Vėliau tas pats automobilis pastebėtas Trakų r., Valų k. Jis vėl nestojo ir nuvažiavo Vosyliukų kaimo link. Toliau gaudynės tęsėsi keliu Grigiškės–Dėdeliškės. Ten bėglys nusuko Kariotiškių link.

Persekiotojai matė tik BMW galines šviesas, bet po kelių min. Trakų r., ties Kariotiškių k., nestojęs automobilis rastas nuvažiavęs nuo kelio ir atsitrenkęs į medžius.

Mašinos kairės pusės šonas buvo stipriai apgadintas. Per eismo įvykį žuvo vairuotojas (gim. 2004 m.). Kartu važiavęs jaunuolis buvo ištiktas šoko.

Papildyta

Į avarijos vietą atvykę pareigūnai rado iš automobilio iškritusį ir žuvusį jaunuolį. Automobilis registruotas jo vardu.

Gyvas likęs keleivis papasakojo, jog nuo policijos bėgo dėl to, kad jo draugas neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Anot jo, svaiginančių medžiagų nevartojo.

Keleivis (gim. 2003 m.) dėl krūtinės sumušimo, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pareigūnai aiškinasi aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)