Praėjus mėnesiui po šio įvykio, pamažu aiškėja nauji, netikėti faktai, atradimai, keistos sąsajos su kitais praeities gangsteriais. Nors vis dar nėra tiksliai žinomos platų atgarsį visoje Lietuvoje sulaukusio banditų viešoje miesto centro vietoje sukelto „šou“ priežastys, tačiau gerai informuoti Delfi Plius šaltiniai skelbia, kad būta net kelių šio audringo konflikto priešistorių.

Viena iš jų – nutiko prieš keletą mėnesių, kai lėktuve, skridusiame į vieną Europos Sąjungos saulėtą kurortą, netikėtai susitiko abu šiame skandalingame incidente figūruojantys asmenys su antrosiomis pusėmis. Tada abu vyrai tarpusavio santykius smūgiais aiškinosi tiesiog lėktuvo tualete.

Kas įdomiausia, kad tarp sunkiai paaiškinamais metodais chaosą pagrindinėje Kauno gatvėje sukėlusių asmenų minimas – „turtingos“ praeities kaunietės sūnus. Šios moters pirmasis sutuoktinis anuomet priklausė legendinei Kauno Daktarų grupuotei, bet vėliau buvo mirtinai nukankintas ir nužudytas tų pačių sėbrų rankomis. Dar vienas įdomus sutapimas – šios moters pakeista pavardė šiandien yra lygiai tokia pati, kaip ir vieno iš nukentėjusiųjų gretoms priskiriamo, nemenką kriminalinę biografiją su Agurkiniais sukaupusio vyriškio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)