Skelbiama, kad tragedija įvyko naktį į antradienį. „Toyota Crown“ vairavęs vyras išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su motociklu „Honda XP 250“. Nuo patirtų sužalojimų motociklininkas mirė vietoje, o jo keleivės gyvybė netrukus užgeso reanimacijoje, informuoja „RIA Novosti“.

Oficialiai avarijos priežastys kol kas nenustatytos, tačiau žuvusio motociklininko bičiuliai, tą naktį atvykę į tragedijos vietą, neketino laukti atvyksiančių policijos pareigūnų ar juo labiau – tyrimo rezultatų.

„Į avarijos vietą atvyko žuvusiųjų bičiuliai, kurie pradėjo mušti automobilio vairuotoją ir keleivį. Vienas iš agresorių vairuotojui sudavė kelis smūgius į galvą metaliniu veržliarakčiu“, - skelbia Primorsko krašto pareigūnai. 48 metų vyras mirė, o kartu su juo buvęs 26 metų keleivis atsidūrė ligoninėje.

Vėliau paaiškėjo, jog linčo teismo aukomis tapo Kelių policijos pareigūnas ir jo tėvas.

„Nustatyta, jog „Toyota Crown“ keleivis buvo Rusijos kelių policijos pareigūnas, Automobilių vagysčių tyrimo skyriaus inspektorius. Šiuo metu jis gydomas ligoninėje, patyrė atvirą galvos traumą, lūžo apatinis žandikaulis. Po užpuolimo jis spėjo paskambinti policijai. Jo tėvas mirė“, - teigia pareigūnai.

Gana greitai buvo nustatytos linčo teismą įvykdžiusiųjų asmenų tapatybės, trys iš jų sulaikyti.

„Paaiškėjo, jog tai 1990 metais gimę Partizansko gyventojai. Ketvirtojo nusikaltimo dalyvio tapatybė taip pat aiški. Jis ieškomas“, - skelbia pareigūnai. Jeigu bus pripažinti kaltais, jiems gresia iki 15 metų laisvės atėmimo.
Rusijos policijos nuotr.