Reagavimo valdybos pareigūnai į iškvietimą išskubėjo, po pranešimo, birželio 17 d., apie 03.45 val. Kauno rajone, Žemaitkiemio k. esančioje bendrovės teritorijoje sukiojasi įtartini asmenys, kurie į teritoriją atvyko su automobiliu „Audi“.

Transporto priemonės valstybiniai numeriai buvo uždengti. Į įvykio vietą nuvykus policijos pareigūnams, nuogąstavimai pasitvirtino, pareigūnai žaibiškai, jau po 15 minučių, sulaikė iš įvykio vietos sprunkančius tris Moldovos piliečius (g. 2002 m.; g. 1980 m.; g. 1996 m.). „Audi“ automobilyje policijos pareigūnai aptiko apie 200 litrų kuro, praneša policijos atstovai.

Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokuroras Vidas Kilinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)