Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip vyras išlipa iš „Fiat Ducato“ ir iš karto įvyksta sprogimas. Per sprogimą pažiro stiklo šukės.

DELFI primena, kad įvykio metu nukentėjo vyras. Laimei, pavojaus gyvybei nėra, tačiau jį medikai išvežė į ligoninę.

Įvykio vietoje automobilį apžiūrėję ugniagesiai išsiaiškino, kad automobilyje buvo buitinis dujų balionas. Tačiau vairuotojas iš tiesų jo nelaimės metu nepildė. Automobilio bagažinėje buvo statybinės medžiagos, o šalia jų galėjęs dujų balionas kažkodėl atsisuko. Dėl to ir įvyko sprogimas.

„Lukoil Baltija“ rinkodaros vadovė Šarūnė Kulšytė DELFI patvirtino, kad klientas į savo automobilį degalinėje pylėsi dyzeliną. Tai leidžia daryti prielaidą, kad dujų įrangos jame nebuvo.

Ji taip pat patvirtino, kad klientas automobilio gale – tai buvo mikro autobusas – turėjo buitinį dujų balioną, iš kurio nutekėjo dujos. Sprogimas išdaužė galinių automobilio durelių stiklą. Dujų balionas pirktas ne „Lukoil“ degalinėje.

„Degalinės personalas sureagavo profesionaliai, – konstatavo ji. – Šaunus ir vairuotojas, kuris stengėsi išstumti automobilį iš degalinės teritorijos po nelaimės. Galima sakyti, kad per minutę degęs krovinys buvo užgesintas.“

Degalinė netrukus po įvykio atnaujino darbą.