Liepos 1 d. apie 19 val. 58 min. sostinės policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Vasarios 16-osios g., LGBTQ+ eitynių „Vilnius Pride“ dalyvių nepraleido ir vos jų nekliudė Gedimino pr. kirtęs automobilis „Chrysler“.

Pareigūnai nustatė, kad gatvėje susidarius transporto priemonių spūsčiai, automobilio „Chrysler“ vairuotojas reiškė nepasitenkinimą, naudojo garsinį signalą, chuliganiškai šaligatviu apvažiavo sustojusius automobilius iš kairės pusės, taip keldamas pavojų eismo saugumui.

Apvažiuodamas automobilius, kliudė du „Toyota“ automobilius ir juos apgadino. Važiuodamas toliau, demonstravo savo išskirtinumą ir nepagarbą – sukėlė pavojų renginio dalyviams, įvažiuodamas į gatve einančią žmonių grupę ir priversdamas juos staigiai trauktis.

Už šiuos veiksmus automobilio „Chrysler“ vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas ir paskirta 225 eurų bauda, teisė vairuoti atimta 12 mėn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)