Paaiškėjo, kad avarijoje dalyvavo ir automobilis „Alfa Romeo Giulia“. Jo vairuotojas pasakojo, kad iš pirmos eismo juostos rikiavosi į antrą. Tuo metu pro šalį slysdamas šonu pralėkė 5-os serijos BMW.

Jis kliudė automobilio „Alfa Romeo Giulia“ šoną ir trenkėsi į apšvietimo stulpą.

Per eismo įvykį apgadinti automobiliai ir stulpas. Policijos teigimu, BMW vairuotojas buvo blaivus, bet pareigūnams pasirodė įtartinas jo elgesys.

Žmonės nenukentėjo. Į avarijos vietą iškviesti gatvių apšvietimo specialistai.

Atnaujinta:

Vilniaus apskrities policija praneša, kad pareigūnai patikrino po eismo įvykio automobilį BMW ir šalia jo stovėjusius du vyrus (gim. 2002 m.).

Automobilio bagažinėje, salone bei šalia automobilio rasti 2 užspaudžiami plastikiniai maišeliai su žalsvos spalvos augalinės kilmės medžiaga ir vienas permatomas plastikinis maišelis su baltos spalvos kristalų formos medžiaga. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją