Laimei, mažylis gyvas, o sporto klubo administracija pažadėjo pasirūpinti viskuo, ko tik reikės gydymui.

Anot Manto Balčiukyno, UAB „UAB Good life fitness“ vadovo, Vilniuje, Pilaitės mikrorajone įkurtas sporto klubas yra mažas, todėl todėl visa bendruomenė yra labai artima.

„Įvykęs nelaimingas atsitikimas, kai pro langą iškrito dvejų metų vaikutis mums visiems labai skaudi. Apmaudu, tačiau šioje situacijoje, sunku rasti kaltą asmenį. Sporto klubas ir visa mūsų komanda užtikrina, kad mūsų bendruomenė sportuotų saugioje aplinkoje, o mūsų nariai rūpinasi savo ir šeimos sveikata atvykdami sportuoti kartu su mažaisiais“, - apgailestavo dėl įvykio sporto klubo vadovas.

Sportuoti mažylius čia skatinama, tad tai, kad vaikas buvo klube nieko nepiktina - priešingai. Klubo vadovai sutarė su tėveliais, kad mažieji sportuotų kartu vyksta specialios tėvelių ir mažylių treniruotės, tiesa, mažuosius privalo tokiais atvejais prižiūrėti tėvai. Visgi šioje situacijoje klubo atstovai pirma suskubo į ligoninę su mažylio tėvais, tik tuomet, kai paaiškėjo, kad mažylio gyvybei pavojus negresia, ėmė aiškintis, kas įvyko.

Tuomet ir ėmė aiškėti, kad langai klube neturi būti atidaromi. O ir atidarius, prie langų įtaisytos apsauginės grotelės. Mažylis kas kažkaip perlipo.

„Kone stebuklas, kad pro langą iškritęs mažylis liko gyvas. Dėkojame visiems Santariškių ligoninės medikams, kurie rūpinosi berniuku. Vaikas šiuo metu sveiksta, - gera žinia pasidalijo klubo atstovė Liubovė Zaiceva.