Birželio 28 d. 12 val. 38 min. ugniagesiams pranešta, kad Druskininkų sav., Viečiūnų sen., Grūto k., Ilgio ežere skęsta vyras.

Atvykus ugniagesiams, gyventojai parodė ežero vietą, kur žmogus paniro po vandeniu. Narai surado kūną 50 m nuo kranto, 4 m gylyje.

Skenduolis buvo iškeltas ant kranto. Medikai konstatavo vyro (gim. 1983 m.) mirtį.

Policijos duomenimis, vyras atvyko iš Kauno. Ilgio ežeras yra įžuvintas, ten dažnai rengiamos žvejų varžybos. Aiškinamasi, ar vyras nebuvo atvykęs žvejoti.

Papildyta:

Alytaus apskrities policija atskleidė daugiau nelaimės detalių. Kartu su kauniečiu prie ežero poilsiavęs vyras (gim. 1974 m.) paaiškino, kad nuo birželio 26 d. buvo atvykę žvejoti Ilgio ežere.

Besimaudydamas vyras pradėjo skęsti ir šaukėsi pagalbos. Tuo metu palapinėje buvęs kitas vyras, išgirdęs šauksmą bandė gelbėti skęstantį, bet jam nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją