Gyvūnų prieglauda „Vyšnių sodas“ savo socialinio tinklo paskyroje pasidalino visuomenėje šurmulį sukėlusia informacija. Yra teigiama, kad buvo įžūliai apvogta gyvūnų prieglauda.

DELFI pateikia feisbuke gyvūnų prieglaudos publikuotą įrašą (kalba neredaguota): „Policija vyksta. Metus vykdyta sistemingo šmeižto ir grasinimų lavina peržengė visas ribas. Vyšnių sodo vila šiandien buvo du kartus užpulta ir APIPLĖŠTA, sekami darbuotojai, išpjaustyti tinkleliai, išleisti visi pirmo aukšto gyvūnai. Pavogti kompiuteriai su vykdomų šmeižto bylų duomenimis, gyvūnų registrais, suaukotų pinigų sumos itin sunkiai sergantiems gyvūnams, darbuotojų dokumentai. Esame pašiurpę dėl VISŲ PERŽENGTŲ RIBŲ, policijai nurodysime visus įtariamuosius, kurie galimai prisidėjo prie šių niekingų ir pavojingų nusikaltimų“, - pranešime teigia prieglaudos atstovai.

Sekmadienio rytą šalies ir Vilniaus policijos įvykių suvestinėse šis incidentas nebuvo paminėtas, visgi, straipsnis bus papildytas gavus oficialų pareigūnų komentarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)