Apie 19 val. pareigūnai gavo pranešimą, kad prie autobusų stoties įvyko konfliktas, reikia policininkų pagalbos. Visai netrukus buvo pranešta ir apie eismo įvykį.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad sukonfliktavo „Audi“ ir „Peugeot“ automobilių vairuotojai. Buvo teigiama, kad „Peugeot“ vairuotojas durelėmis apgadino moters „Audi“ ir norėjo pasišalinti.

Pirminiais duomenimis, sprukdamas vyras (važiuodamas atbulas) rėžėsi į „Toyota“ automobilį, jį stipriai apgadino ir tada važiuodamas į priekį nuskriejo nuo šlaito ir rėžėsi į betoninę sieną.

Anot liudininkų, automobilis vos neprispaudė praeivio. Policijos duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

Penktadienį policija pateikė daugiau eismo įvykio aplinkybių:

Apie 19 val. 20 min. Vilniuje, Sodų g., automobilių aikštelėje, automobilis „Peugeot 308SW“, vairuojamas vyro (gimusio 1958 m.), kliudė stovintį automobilį „Audi A6“. Po to važiuodamas atbulas, kliudė automobilį „Toyota Auris“ ir atsitrenkė į betoninę sieną.

Nukentėjo automobilio „Peugeot“ keleivė (gimusi 1951 m.). Ji, suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, gydoma ambulatoriškai. Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Peugeot“ atsidūrė po „Volvo“

Visai netrukus, apie 20.30 val., pareigūnai gavo pranešimą apie dar vieną eismo įvykį.

Dariaus ir Girėno g. bei Švytrigaitos g. sankryžoje stipriai susidūrė du automobiliai – ant „Volvo“ automobilio atsidūrė „Peugeot“, buvo apgadintas ir šviesoforas.

Nelaimės metu vairuotojai buvo blaivūs, žmonės nenukentėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją