Šiaulių apskrities policija praneša, kad lapkričio 15-osios popietę Radviliškyje esančios Stiklo g. gyventojas, išėjęs į daugiabučio namo kiemą pamatė, kad nebėra jo automobilio „Mazda 626“.

Kartu su namo pirmininku peržiūrėjęs ant daugiabučio įrengtos vaizdo kameros įrašus, vyras pamatė, kad prieš porą valandų jam priklausanti transporto priemonė buvo pakrauta ant automobilvežio ir išvežta.

Tyrimą pradėję pareigūnai nustatė, kad mašina buvo išvežta Kaune gyvenančiam savininkui priklausančiu automobilvežiu. Radviliškio policijos prašymu Kauno kolegos nuvyko pas kaunietį ir sužinojo, kad „Mazda 626“ stovi vienos automobilius superkančios Kauno įmonės teritorijoje.

Situacija darėsi vis keistesnė, nes savininkas niekam savo transporto priemonės nepardavė.

Įtarimas, kad pardavė svetimą automobilį, šeimininkui to net neplanuojant, krito ant dviejų Radviliškio gyventojų.

Įtariama, kad automobilio pardavimą inicijavo gretimame daugiabutyje gyvenanti 58 metų moteris. Radusi Kauno įmonės skelbimą apie superkamus automobilius, ji paskambino nurodytu telefonu ir pasiūlė pirkti netoli jos namo stovinčią mašiną. Anot moters, automobilis stovėjo savininko nejudinamas.

Moteriai padėjo 63 metų buvęs sugyventinis. Ji su automobilio paimti iš Kauno atvažiavusio automobilvežio vairuotoju sudarė pirkimo-pardavimo sutartį ir gavo 50 eurų.

Nei automobilio rakteliai, nei dokumentai pirkėjo nedomino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)