Šiaulių apskrities policija praneša, kad kelionė baigėsi Žemaitės g. smūgiu į šaligatvio bortelį ir prakirstomis automobilio padangomis.

Vairuotojas iš įvykio vietos paspruko, nepavydėtinoje būklėje palikęs automobilio savininką. Policijos pareigūnų surastas 32 metų vyras prisipažino vairavęs automobilį, jo nesuvaldęs, užvažiavęs ant bordiūro ir apgadinęs.

Šiauliečiui nustatytas 1,44 prom. girtumas ir pradėta administracinė teisena. Administracinių nusižengimų kodeksas už neblaivių (ne mažiau negu 0,41 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės) asmenų padarytą Kelių eismo taisyklių pažeidimą, kuris lėmė kitiems asmenims priklausančių transporto priemonių, krovinių, kelių, kelio ir kitų įrenginių arba kito turto sugadinimą numato baudą nuo vieno tūkstančio dviejų šimtų iki vieno tūkstančio penkių šimtų eurų.

Taip pat, ko gero, teks pirkti draugo automobiliui naujas padangas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją