Pareigūnų duomenimis, trečiadienio vakarą, apie 19.30 val., į butą Sportininkų g. įsiveržė nepažįstamas asmuo. Jis smogė į veidą buto savininkei, atėmė jos telefoną ir kažkodėl užsidarė buto tualete.

Išgirdę triukšmą, į pagalbą atskubėjo moters kaimynai. Kai atvyko patruliavę policininkai, namo gyventojai sulaikytą įsibrovėlį jau laikė laiptinėje. 1970 m. gimęs R.P. nugabentas į Klaipėdos m. pirmąjį policijos komisariatą.

Ketvirtadienį apie 13 val., prie prekybos centro Taikos pr. iš pensininkų poros du vyrai ir dvi moterys galimai pavogė 320 litų. Šis nusikaltimas galėjo likti neatskleistas, jei ne jauno praeivio pagalba, kuris nurodė patruliams Kauno gatve žingsniuojančias moteriškes, įtariamas senukų pinigų vagyste.

Antrojo policijos komisariato pareigūnai apklausė patrulių sulaikytas romų tautybės Latvijos pilietes I.D., gimusią 1974 m., ir G.K., gimusią 1969 m.

Penktadienį paryčiui, apie 4.20 val., Taikos pr. sulaikytas 1989 m. gimęs V.L., bandęs nuimti automobilio BMW ratus. Jį patruliai aptiko besidarbuojantį nusikaltimo vietoje.

Pareigūnai dėkoja žmonėms už pagalbą.

Per pastarąsias dvi paras Klaipėdos policijos Patrulių rinktinės pareigūnai ir vėl sulaikė daug įtariamųjų nusikaltimais (15), administracinės teisės (35) ir Kelių eismo taisyklių (19) pažeidėjų.

6 iš sulaikytųjų įtariami sveikatos sutrikdymu, po 3 - smurtu artimoje aplinkoje ir įvairiomis vagystėmis, net 18 asmenų trečiadienį arba ketvirtadienį trikdė viešąją tvarką.