19 val. 23 min. gautas pranešimas, kad hostelyje Aukų g. agresyvus vyras laužo baldus. Triukšmadarys nuvežtas į policijos įstaigą. Apie 20 val. gauti keli pranešimai apie smurtaujančius ir apsvaigusius žmones Vilniaus ir Trakų rajonuose.

Taksi avarija

Panerių ir Švitrigailos gatvių sankryžoje į avariją pateko taksi automobilis. Žmonės nenukentėjo, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaracijas. Policininkai iškvietė „Grindos“ darbuotojus sutvarkyti avarijos vietą.

Suanglėję koldūnai

Didelės ugniagesių pajègos skubėjo į gaisrą Žirmūnuose. Gyventojas pranešė, kad iš kaimyno buto septintame aukśte sklinda dūmai, o durų niekas neatidaro. Policijos kinologams su ugniagesiais pavyko prisibelsti.

Bute buvo vyras su motina. Jie paaiškino, kad virė koldūnus ir užmigo. Kai atvyko gelbėtojai, koldūnai puode jau buvo virtę anglimi. Jeigu kaimynas nebūtų laiku iškvietęs pagalbos, žmonės galėjo apsinuodyti dūmais.

Smurtaujantis sūnus

21 val. 40 min. Gvazdikų gatvėje gyvenanti moteris pranešė, kad sūnus daużo langus ir grasina nużudyti. Į įvykio vietą atskubėjus Vilniaus apskrities policijos Reagavimo valdybos kinologams, tame pačiame name gyvenantis sūnus tikino, kad konfliktas vyko prieš dvi dienas.

Tėvas skundėsi, kad sūnus jį ir žmoną terorizuoja kasdien. Pareigūnai įtariamajam surašė apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje orderį. Jam uždrausta 15 dienų artintis prie tėvų namų.

Šeimininkui prireikė medikų – vyrui, kuris sausio pirmąją švenčia aštuoniasdešimtmetį, pakilo spaudimas.

Pranešimų apie smurtą buvo nemažai: Sodų g. 4 vyrai mušė moterį. Gedimino pr. naktinio klubo apsaugininkas gindamasis nuo agresyvaus vyro panaudojo dujas. Galgiuose vyras rado gulintį kaimyną prakirsta galva. Konstitucijos pr. vyras peiliu susižalojo kepenis. Nukentėjusysis nuvežtas į ligoninę.

Vilniečiai vidurnakčio laukė triukšmingai – nuo 20 val. iki 23 val. gauti 8 praneśimai dėl garsios muzikos.

Iškrito iš automobilio

23 val. 21 min. pranešta, kad Pietario gatvėje girtas BMW vairuotojas iškrito iš automobilio. Kita pranešėja teigė mačiusi, kad BMW užkliudė stovinčią mašiną. Įvykio vietoje įtariamasis pareigūnus pasitiko keiksmažodžiais ir atsisakė pūsti į alkotesterį. Vėliau jam nustatytas sunkus girtumas(2,52 prom.). Vairuotojas (gimęs 1970 m.) buvo uždarytas į policijos automobilio sulaikymo kamerą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Fejerverkai ir ginklai

Dar nepasibaigus šventiniams fejerverkams, Gedimino prospekte vyras ėmė šaudyti į orą iš nežinomo ginklo. Į įvykio vietą atskubėjo 3 policijos ekipażai, bet šaudytojas išnyko minioje.

Būta ir daugiau pranešimų apie ginklus: vienas vyras pistoletu susižeidė ranką, o Ukmergėje pranešėjas teigė, kad pažįstamas su šautuvu grasina susidoroti.

Nuo vidurnakčio ir 6 val. ryto policija gavo apie 865 pranešimus apie įvairius pažeidimus.

Degančios šiukšlių dėžės

Ukmergės gatvėje patruliai pastebėjo gaisrą viešojo transporto stotelėje. Paaiškėjo, kad dega šiukšlių dėžė. Ugniagesiai teigia nepamenantys, kad mieste būtų per vieną naktį padegta tiek daug šiukšlių dėžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)