Klaipėdos policija praneša, kad spalio viduryje per slaptą operaciją buvo sulaikyti du jaunuoliai (gim. 2000 m.). Vienas jų turėjo 16 lankstinukų su baltais milteliais ir pakelį su augalinės kilmės medžiaga. Įtarta, kad tai narkotikai.

Vienam iš sulaikytų vyrų pateikti įtarimai dėl neteisėto kvaišalų laikymo ir platinimo. Anksčiau jau teistam vyrui teismas skyrė rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir įpareigojo pastoviai registruotis policijoje.

Bet jaunuolis nekreipė dėmesio. Netrukus pareigūnai gavo informacijos, kad vaikinas ir toliau prekiauja narkotikais.

Lapkričio 7 d. Klaipėdoje, Taikos pr., pareigūnai su narkotikais sulaikė jauną moterį ir vaikiną. Netrukus sulaikytas tas pats platintojas. Jis turėjo 7 lankstinukus su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga, bei apie 60 g baltos spalvos miltelių.

Šįkart teismas vyrą leido suimti trims mėnesiams.

Net ir po teismo posėdžio pas suimtąjį areštinėje aptikta narkotinių medžiagų. Dėl to pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją