Trečiadienį Vilniaus antrojo policijos komisariato 2 veiklos skyriaus tyrėjai netikėtai sulaikė vyriškį, kuris turėjo narkotinių medžiagų.

Sostinės tabore patruliavę pareigūnai pastebėjo žinomą vyriškį, kuris, pamatęs juos, iš karto pradėjo bėgti. Visgi narkotikų nualintas pilietis toli nenubėgo. Jis greitai buvo sugautas ir apieškotas.

Pareigūnai DELFI pasakojo, kad vyriškis elgėsi įtartinai, mindžikavo ir net kratėsi, jis teigė, jog nieko neturi bei nieko neslepia. Piliečiu niekas nepatikėjo, pas jį buvo rasti narkotikai – 23 heroino dozės.

Vyriškis narkotikus slėpė išradingai. Jis apatiniuose pasidarė skyrelį (kišenę), kurio paskirtis – slėpti narkotines medžiagas.

Taip pat yra žinoma, kad narkotikus turėjęs pilietis (gim. 1983 m.) jau daug metų vartoja, o gydytis net nebando, nes jam gerai ir taip. Vyras pasakojo, kad narkotikus žadėjo pasidalinti su artimu žmogumi, o tam sutrukdė netikėtas susitikimas su policijos pareigūnais.

Vyriškiui už narkotinių medžiagų disponavimą be tikslo jas platinti gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.