Anot Kauno apskrities policijos, praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas antradienį. Rugsėjo 5 d. apie 10 val. 45 min., Jonavos r., Meškonių k., automobilis „Audi“ vietoje, kur leistinas važiavimo greitis – 50 km/val., važiavo 129 km/val. greičiu.

Vairuotojas (gim. 1993 m.) pareigūnams teigė, kad skubėjo namo. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Šeštadienį apie 17 Kauno r., Dievogalos k., pareigūnai sustabdė automobilį „VW Golf“, vairuojamą vyro (gim. 1972 m.). Vairuotojas prisipažino policijos pareigūnams, kad prieš valandą vartojo alkoholinius gėrimus. Vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,83 prom.

Tos pačios dienos naktį apie 0 val. 25 min. Kaune, Varnių g., pareigūnai pastebėjo automobilį BMW, vairuojamą vyro (gim. 1999 m.), kuris sukosi ratu ir kitiems eismo dalyviams demonstravo šonaslydį.

Vairuotojui ne tik surašytas administracinio nusižengimo protokolas už chuliganišką vairavimą, bet ir nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,11 prom.

Savaitgalį Kauno Kelių policijos pareigūnai Jonavos ir Kėdainių miestuose bei rajonuose patikrino apie 1,2 tūkst. transporto priemonių. Nustatyti penki neblaivūs vairuotojai.

Iš viso per praėjusią savaitę Kauno Kelių policijos pareigūnai nustatė 14 neblaivių vairuotojų ir 13 asmenų, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją