Pirmoji avarija įvyko apie 1.30 val. Vasario 16-osios ir A. Goštauto gatvių sankirtoje. Susidūrė du automobiliai: „Mercedes-Benz“ ir „Opel“.

Po stipraus smūgio iš prabangiojo „Mercedes-Benz“ mažai kas liko, tačiau vairuotojas į tai dėmesio nekreipė. Atvykę draugai jį linksmino, matėsi, kad jis labai dėl įvykio nepergyvena.

Žinoma, kaip be pagyrų, vyrukas pasakojo, kad už savo transporto priemonę mokėjo 200 tūkst. eurų. Dabar jo mašina tikrai tiek neverta.

Abu transporto priemonių vairuotojai pasakojo skirtingas įvykių versijas, dėl to kaltininkas dar nėra žinomas.

„Opel“ automobilio vairuotojas teigė, kad jis suko į kairę degant žaliam šviesoforo signalui, o tuo metu, iš priešingos krypties pusės, dideliu greičiu atvažiavo „Mercedes-Benz“ automobilis ir trenkėsi į jį.

Tuo tarpu „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotojas gynėsi, kad kaip tik jis važiavo per leidžiamą šviesoforo signalą.

Pirminiais duomenimis, abu vyrai blaivūs.

Įvykio aplinkybes tiria pareigūnai.

Stipriai apgirtęs vairuotojas

Antroji avarija įvyko po geros valandos. „Volkswagen Passat“ ir „Volkswagen Polo“ automobiliai susidūrė Lydos pl. 25 km, ties posūkiu link Marijampolio.

Manoma, kad eismo įvykį sukėlė visiškai girtas vairuotojas. Jam nustatytas net 2,87 promilės girtumas.

„Volkswagen Passat“ vairuotojas buvo blaivus, jis pasakojo, kad važiavo link Vilniaus. Dideliu greičiu atvažiavęs „Volkswagen Polo“ vairuotojas staigiai suko link Marijampolio ir taip jam užkirto kelią. Vairuotojas dar bandė išmanevruoti, tačiau atsidūrė griovyje.

Iš transporto priemonės išlipęs neblaivus vyras atrodė gerai, vaikščiojo, tačiau atvyko pareigūnai ir vyrui pasidarė bloga, dėl to medikai jį išgabeno į ligoninę apžiūrai.

Abu vairuotojai vidutinio amžiaus. Pareigūnai „Volkswagen Polo“ automobilio salone pastebėjo gulinčius degtinės ir alaus butelius, nenuostabu, kad toks girtumas buvo nustatytas.

Įvykis tiriamas.

Dėl įvykusių eismo įvykių reidas būdavo vis nutraukiamas ir atidedamas, tačiau sustabdyti vairuotojai vis tiek stebino pareigūnus tvarkingumu. Nebuvo nei neblaivių, nei su netvarkingais dokumentais.