Naktinis reidas prasidėjo apie 23 val. Oslo g., važiuojant link Gariūnų, o vėliau persikėlė į T. Narbuto ir Sėlių gatvių sankirtą. Čia pasitaikė smulkių pažeidimų – dauguma neturėjo reikiamų dokumentų.

Neseniai vairuotojo pažymėjimą įgijęs automobilio Citroenvairuotojas neturėjo privalomojo klevo lapo ženklo. Šiam pradėjus piktintis ir reikšti didžiulį nepasitenkinimą dėl minėto reikalavimo, pareigūnai nutarė įžūlų jaunuolį pamokyti ir skirti už klevo neturėjimą baudą.

Nakties įdomiausieji pasirodė tik paryčiais. Apie 3 val. policijos pareigūnų patikrinimas persikėlė į Ukmergės gatvę.

Reido metu sustabdytas buvo ir Deivido Zvonkaus vairuojamas automobilis. Kartu su žmona Katažina Zvonkuviene važiavęs D. Zvonkus nepažeidė jokių Kelių eismo taisyklių, tad pareigūnai tiesiog patikrino jo dokumentus ir palinkėjo gero kelio.

Vis dėlto netrukus įkliuvo ir tikrai rimtų pažeidėjų. Vienas tokių – pirmasis nakties girtuoklis, nepabūgęs sėsti už vairo. Audi automobilį vairavęs vyras pripūtė 1,77 prom. Įkaitęs vairuotojas iš automobilio išlipo tik su marškinėliais trumpomis rankovėmis. Vyrui teko išsikviesti draugą, kuris parvairuotų automobilį, nes pats savojo Audi vairuoti negalės dar ilgai.

Apie 4.17 val. policijos pareigūnams įkliuvo Toyota vairuotoja. Mergina policininkams pateikė Kazachtane išduotą vairuotojo pažymėjimą. Kitos valstybės vairuotojo pažymėjimą turintis ir Lietuvoje ilgiau nei pusmetį gyvenantis žmogus privalo pažymėjimą pasikeisti. Kadangi vairuotoja Lietuvoje gyvena jau apie 2 metus, jos pateiktas pažymėjimas buvo pripažintas negaliojančiu. Jai gresia dideli nemalonumai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)