Klaipėdos policijos pareigūnai praneša, kad balandžio 27 d. apie 03.10 val., Klaipėdoje, Kretingos g., patruliai pastebėjo, kaip nuo naktinės parduotuvės pajudėjo automobilis „VW Sharan“.

Automobilis pradėjo važiuoti dideliu greičiu, o vairuotojas nė neįjungė automobilio šviesų. Tai pareigūnams sukėlė įtarimą, todėl sustabdė minėtą mašiną.
Pareigūnams nė nespėjus prieiti prie vairuotojo, 1979 m. gimęs vyras pats išlipo iš automobilio, tačiau toli nesitraukė. Vyras buvo akivaizdžiai neblaivus, bendraujant nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas, kalbėjo nerišliai.

Vyras tapo įkyrus, kai pareigūnai paprašė jo dokumentų – ėmė kartoti, kad nori susitarti, o dokumentų nedavė.

Vairuotoją pareigūnai kelis kartus įspėjo, kad už bandymą papirkti yra numatyta baudžiamoji atsakomybė, tačiau vyras į tai nekreipė dėmesio ir toliau prašė susitarti.

Net kelis kartus pareigūnams pakartojus, kad susitarti nepavyks, vairuotojas demonstratyviai atkišo savo piniginę ir pasakė, kad ją atiduoda, o pats eina namo. Po tų žodžių vyras pradėjo bėgti.

Bėglys nebuvo itin miklus, tad greit buvo sučiuptas. Paleidęs į darbą rankas vyras neišsivadavo iš pareigūnų ir vis tiek buvo sulaikytas bei pristatytas į komisariatą.